Mama In Motion

nov 14, 2020 | Blog

We stellen jullie graag ons project ‘Mama In Motion’ voor. 

Team Mama In Motion 

Wij zijn Lien & Laura, hartsvriendinnen, mama’s en allebei gepassioneerde kinesitherapeuten. We zijn allebei afgestudeerd als sportkinesisten, maar hebben ons daarna verder gespecialiseerd in pre- en postnatale kiné. We begeleiden allebei dagelijks in onze praktijk(en) zwangere vrouwen en pas bevallen mama’s, and we love it!  

Eerst deden we dit allebei afzonderlijk, maar de voorbije zomer stelden we mekaar de vraag of het niet leuker zou zijn om samen te werken. Vol enthousiasme zijn we sindsdien dagelijks bezig met de opstart van Mama In Motion. 

Al sinds de middelbare school zijn we een topteam en dat zijn we vandaag nog steeds!  

Wat is Mama In Motion? 

Mama In Motion is een plaats waar je als mama terecht kunt, zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling. Dit gaan we online doen via onze sociale media, via onze website en onze blog. Wij hebben ook allebei onze eigen kinépraktijk waar we mama’s persoonlijk kunnen ontvangen.  

Één van onze kernwaarden is kwaliteit. We gebruiken daarom onze kennis als pre- en postnatale kinesitherapeuten, en we zorgen ervoor dat onze info altijd wetenschappelijk onderbouwd is of gebaseerd is op kennis van experten. Als mama van onze zoontjes (ja, we zijn echte boysmoms), hebben we zelf ook onze eigen unieke ervaringen. Deze delen we ook graag met jullie.  

Het is ons doel dat Mama In Motion een leuke mama community wordt, boordevol educatieve informatie maar ook leuke inspiratie van mama’s voor mama’s.  

Waarom hebben we Mama In Motion opgericht? 

Zwanger zijn, bevallen, mama worden en zorgen voor je baby is wondermooi, maar kan ook een hele uitdaging zijn. We merken dagelijks in de praktijk dat er nog veel onzekerheid is en dat mama’s soms overweldigd zijn. Er is veel informatie beschikbaar over deze onderwerpen, maar er is toch ook nog veel onduidelijkheid.  

Mama’s vinden zeker niet altijd de juiste info, van de juiste persoon, op het juiste moment. Wij willen een plaats zijn waar mama’s de info kunnen vinden die ze nodig hebben. En niet alleen informatie, maar ook gewoon een plaats waar mama’s hun ervaringen kunnen delen, waar ze hun hart kunnen luchten en vragen kunnen stellen. En vooral ook een plaats waar mama’s elkaar kunnen inspireren. 

Onze kernboodschap is dan ook dat we alle mama’s de beste ervaring gunnen in alle fases, vanaf de zwangerschap tot het moederschap. Een goede begeleiding vinden wij heel waardevol en onmisbaar.  

Wij willen de pre- en postnatale coaches zijn die jij nodig hebt! 

Waarvoor kan je bij Mama In Motion terecht? 

>>  online mama community boordevol informatie en inspiratie (sociale media, blog & website) 

>>  binnenkort zullen er allerlei online cursussen te volgen zijn 

>>  in onze praktijken begeleiden we mama’s persoonlijk of via groepslessen 

Veel Liefs, 

Lien & Laura